O čemu pričaju sretni parovi?

Foto: Michael Kors
 
KAD se umorite od poljubaca, ovo su priče koje će vas još snažnije povezati.
 
1. Bolni trenuci
 
Blokirali ste se na zadnjem ispitu, kolegica vas je uhvatila dok je tračate... Zašto gutati te bolne trenutke kada ih možete podijeliti s partnerom. I to ne zato da biste se ponizili nego da biste svom partneru pokazali da mu vjerujete i da ste iskreni prema njemu. Koji dobar osjećaj – imati zajedničku tajnu i moći se smijati tome!
 
2. Politika
 
Ne trebate se posvađati zbog izbora kandidata niti se natjecati tko će koga vještije vrijeđati pa niti izazvati mali intimni rat, nego trebate razviti toleranciju prema drugima i shvatiti kako razmišlja vaš partner i koje su mu vrijednosti i načela bitni.

3. Brige i strahovi
 
Ok, i nama je palo na pamet da bi nas netko mogao ismijati zato što se panično bojimo bubamara ili se počnemo tresti kada ugledamo mrlju na podu, ali ako podijelite svoje strahove s partnerom, veća je vjerojatnost da ćete ih zajedno i riješiti.
 
4. Djetinjstvo
 
Kakav je vaš muškarac bio kao klinac, čime se volio igrati? Je li bio timski ili solo igrač, sve su to pitanja koja vam mogu pružiti uvid u njegovu psihu i na površinu iznijeti cijelu paletu njegovih osjećaja. Evo, recimo, ja izbjegavam tipove koji nikada nisu išli u vrtić. Ne pitajte me zašto.
 
5. Zajednički planovi
 
Planirate otići u Samobor na krem­šnite, na Paklenicu, u Ameriku ili Mjesec? O čemu god maštali, znajte da su upravo te emocije koje dijelite vaše najjače ljepilo. Nemate volje otići na ručak kod strine. Da, i to je osjećaj koji povezuje i slobodno ga izbacite. Ali bez vrijeđanja daljnje rodbine, molim!
 
6. Bivši
 
Naravno da nitko normalan ne želi čuti kako on još sanjari o bivšoj, ali ako je u stanju prepričati vam glavne neuralgične točke (i to bez pakosti ili gorčine) i realno sagledati svoju prošlu vezu, e to već puno govori o tome što mu je bitno. I ne manje važno, na što biste trebali pripaziti u vašoj vezi.
 
7. Obiteljski život
 
Stara poslovica kaže – kakav je dečko prema svojoj mami, takav će sutra biti i prema vama. Zato dobro naćulite uši kada priča o svojoj obitelji, rodbini, eventualnim konfliktima i ritualima da ne biste uskoro gledali reprizu u vašem novom domu.
 
8. Aktualne teme
 
Pod uvjetom da vaš dragi nije pasionirani kolekcionar pornofilmova ili plaćeni ubojica, povedite tu i tamo razgovor o hobijima ili aktivnostima. Vjerujte nam, jezik će mu se razvezati, a njegova omiljena tema dodatno će vas zbližiti.
 
9. Film i TV
 
Iako ovo zvuči kao banalna tema, ona to ne mora biti. Jer ljudima je doista lakše pričati o sebi kada pričaju o drugim likovima. Pitajte ga slobodno zašto se rasplakao gledajući “Planinu Brokeback”, s kojim likovima se identificira, a koje bi odmah strpao na doživotnu robiju.
 
10. Budućnost
 
Znamo, dečki se smrznu kad im spomenete riječi planovi ili budućnost jer odmah misle da ih silite na brak i djecu, ali možete pričati i o kratkoročnim planovima, ciljevima i snovima. A s obzirom na to da se oni često mijenjaju, obavijestite svog partnera o svim promjenama u vašem životu. I pobrinite se za to da svaki dan učinite barem jedan mali korak da ih i ostvarite. Sretno!
 
Izvor: www.cosmopolitan.hr