Obećanja za sretnu vezu

Foto: Screenshot Youtube

VEZA na početku uvijek dobro funkcionira sama od sebe (pod uvjetom da niste potpuno nekompatibilni), ali s vremenom na njoj itekako treba početi raditi. Ovih 5 obećanja neće pretvoriti lošu vezu u dobru, ali definitivno su dobar početak.

Govorit ću istinu, i samo istinu
 
Zvuči kao zakletva na sudu, ali jednako dobro funkcionira i kad je u pitanju veza. Ako odmah obećate da ćete biti iskreni, izbjeći ćete puno svađa i nedoumica s kojima se parovi svakodnevno bore.
 
Poštovat ću tvoju privatnost
 
To u prijevodu znači da nećeš kopati po njegovom mobitelu, inboxu na mailu ili po Facebooku. Ako to radiš, pokazuješ mu da mu ne vjeruješ, što je loš temelj ako želiš dobru vezu.
 
Pitat ću prije nego što zaključim
 
Pretpostavke nikad nisu dobra stvar u vezi, a puno parova radi upravo to - pretpostavlja i donosi zaključke bez da pita drugu stranu za mišljenje ili obrazloženje. Ako te nešto muči, pitaj.
 
Reći ću što mi je
 
Tipičan ženski odgovor "nije mi ništa" ne pomaže nikome. Ako imaš neki problem koji morate riješiti, reci koji je to problem i nemoj nikad onemogućiti dečku da popravi stvar.

Dat ću ti slobodu
 
Veza nikada ne smije biti kavez, a muškarci se često tako osjećaju kada im žene nameću obaveze za koje još nisu spremni. Naravno, nisu ni muškarci puno bolji po tom pitanju. Sloboda je nešto što nam svima treba, a veza u kojoj se osjećamo slobodno je puno kvalitetnija od one u kojoj smo sputani.