Odbrojavanje do neplodnosti: Kad istječe vaš biološki sat

TRENUTAK kojeg se većina žena užasava odsad će se pomoću nove iPhone aplikacije moći točno i precizno izračunati. Pod imenom "The Wonder Clock", krije se aplikacija koju je kreirala Mira Kaddoura i to kako bi ohrabrila žene i pomogla im da se suoče sa svojim strahovima oko neplodnosti, prenosi Daily Mail.

Sve što trebate učiniti da biste izračunali kad istječe vaš biološki sat jest ukucati datum i godinu rođenja. Aplikacija tad proračunava točnu godinu, dan i sat nastupanja neplodnosti.

"Ovaj sam sat kreirala kako bih se i sama suočila s vlastitim strahovima. Bojazan da neću imati svoju obitelj davao mi je osjećaj kao da nisam uspjela u nečemu. Željela sam to promijeniti", naglašava Kaddoura.

Također, ona naglašava kako namjena ovog sata nije točna medicinska dijagnoza, nego simbolični podsjetnik na vlastitu nesigurnost koju žene ipak mogu pobijediti. Na stranicama TheWonderClock.com ova se zanimljiva aplikacija može nabaviti za cijenu od 1,99 dolara, a kako tvrdi Kaddoura, "skida" je i veliki broj muškaraca.