Odjednom joj krenulo: Cura Roberta Pattinsona dospjela na stranice Voguea

Foto: Vogue 

O OVOJ curi znalo se vrlo malo, sve dok nije prohodala sa slavnim glumcem.
 
FKA Twigs, pravim imenom Tahliah Barnett, mlada je pjevačica jamajčanskog te englesko-španjolskog porijekla, koja je prošle godine izdala svoj debitantski album LP1. 
 
I iako ne poričemo da je mlada gospodična vrlo talentirana, svjetsku slavu stekla je tek nakon što je prohodala s Robertom Pattinsonom. A simpatije je dobila i od ekipe "modne Biblije" Voguea, čije je stranice ukrasila za siječanjsko izdanje.
 
 
Ne radi se o naslovnici, no svakako je veliki uspjeh odraditi snimanje i intervju za jedan od najprestižnijih časopisa svijeta. Tahliah se uglavnom raspričala o svom neobičnom modnom stilu te otkrila tajnu svog izgleda. "Morate dati dio sebe određenoj kulturi, a ne samo posuditi inspiraciju iz nje i izgledati cool jer ste dio nje", objasnila je.
 
O svojoj kratkoj vezi s Robom nije puno pričala, osim što je priznala da je vrlo sramežljiva pred kamerama te da vodi borbu s takvom pozornošću.
 
Podsjetimo, ona i Rob zajedno su svega nekoliko mjeseci, no šuška se kako je pjevačica zaludila poznatog filmskog vampira toliko, da već razmišlja o braku i djeci s njom.