Odlična 2014., još bolja 2015.: Glumac Benedict Cumberbatch postat će tata

Foto: Getty

MEĐU slavnim pjevačima i glumcima događa se pravi "baby boom".

Nakon repera Macklemorea, još jedan slavni frajer uskoro će postati tata, a radi se o televizijskom Sherlocku, glumcu Benedictu Cumberbatcheu.
 
Glasine o prinovi potvrdio je sam glumac te izjavio kako su on i zaručnica Sophie Hunter "s glavama u oblacima". Podsjetimo, zvijezda filma "Igre imitacije" svoju je djevojku i kolegicu Sophie zaprosio u studenom 2013. godine, a to je obznanio na vrlo staromodan način - putem The Times of London novina. U rubrici nadolazeći brakovi stajalo je sljedeće: "Objavljuju se zaruke između Benedicta, sina Wande i Timothyja Cumberbatcha iz Londona i Sophie, kćeri Katharine i Charlesa Huntera iz Edinburgha."
 
Kako prenosi Glamour, beba je sada malo ubrzala pripreme,  iako se još uvijek ne zna točan datum. No, nagađa se kako se radi o ranom proljeću, jer Sophie je navodno u prvom tromjesečju.
 
Posljednji put par je viđen na filmskom festivalu u Palm Springsu prošlog vikenda, no ništa nije odavalo tajnu da par čeka bebu, jer je trbuščić Sophie uspješno sakrila maxi haljinom brenda Just Cavalli.
 
Čestitke sretnom paru!