Osam razloga zašto obožavamo Ryana Goslinga

ON je kul, samouvjeren i nestvarno zgodan. On je trenutačno glavni holivudski frajer za kojim uzdišu žene diljem cijeloga svijeta. On je dobio nagradu za najbolju scenu poljupca sa Rachel McAdams, a poznat je i po svom dobrotvornom radu. On je Ryan Gosling, a mi vam donosimo nekoliko razloga zbog kojih mu nijedna žena ne može odoljeti.

Poštuje i obožava svoju majku

32-godišnjeg je Ryana odgojila samohrana majka Donna, a većinu je svojeg djetinjstva proveo u Ontariju u Kanadi. U školi su ga zlostavljali, a i sam je priznao kako se nije mogao ni s kim sprijateljiti. Nakon što je Donna shvatila u kakvim je nevoljama njen sin, odlučila ga je školovati kod kuće. Sad, kad je postao slavan, Ryana se rijetko kad na crvenom tepihu može vidjeti bez majke. Zahvalan je na svemu što je za njega učinila i to joj svakim svojim postupkom pokazuje. Skidamo kapu, Ryane!

Voli i svoju sestru

Gosling je počeo nastupati u mladoj dobi zajedno sa svojom starijom sestrom Mandy. Zajedno su pjevali i plesali na vjenčanjima i talent natjecanjima. Mandy se, baš kao i Donnu, redovito može vidjeti na crvenome tepihu uz brižnog Ryana.

Daleko je od površne osobe


"Glavna mi je preokupacija ljubav i nedostatak iste. Svi to želimo, ali ne znamo to dobiti, a sve što radimo jest svojevrstan pokušaj da djelić ljubavi zarobimo samo za sebe", izjavio je jednom prilikom.

On je humanitarac

Ryan podupire mnoštvo humanitarnih akcija, a posebno surađuje sa organizacijom "Enough Project" kojoj je cilj spriječiti genocid i zločine protiv čovječnosti, s posebnim naglaskom na Sudan i Kongo - koje je Ryan posjetio još 2010. godine. Također je bio holivudski predstavnik na "Campus Progress Nationa Conference" 2008. godine.


Poseban stil odijevanja

Gosling je pomalo čudnjikav, što nam govori i njegov odabir uloge u filmu "Lars and the Real Girl" u kojem glumi tipa koji je zaljubljen u svoju lutku na napuhavanje. Njegov se poseban karakter reflektira i na njegov stil. Redovito ga se može vidjeti u smokinzima inspiriranim 50-im godinama prošloga stoljeća, a svejedno uspijeva izgledati ultra moderno i neodoljivo!

Vole ga svi

Gospodin Gosling pravi je magnet za žene! Na njegov su šarm pale Rachel McAdams, Sandra Bullock, a trenutačno je ludo zaljubljen u prekrasnu Evu Mendes. Na spomen njegovih djevojaka obično prekrijemo uši i pravimo se da ne čujemo što se priča!

On je multitalentiran

Osim što izvrsno glumi, Ryan je i odličan jazz gitarist, a izdao je i singl pod imenom "Put Me in the Car" zajedno sa svojim bendom "Dead Man's Bones". Gosling je svojedobno bio i dijelom Mickey Mouse Cluba zajedno sa Britney Spears, Christinom Aguilerom i Justinom Timberlakeom, koji mu je bio cimer nekoliko godina.

Dobro se ljubi

Kao što smo već spomenuli, Gosling je dobio MTV-jevu nagradu za najbolji poljubac 2004. godine. Po primitku nagrade, Ryan i Rachel strastveno su se poljubili i još jednom gledateljima potvrdili koliko se vole. Moramo spomenuti i scenu iz filma "Drive" u kojem Ryan spontano zgrabi Irene (Carey Mulligan) pa ju lagano i nježno poljubi. Na tu ćete se scenu sigurno naježiti!