Osam razloga zbog kojih možda nije nazvao

PROVELI ste se odlično zajedno, našli tonu zajedničkih tema, pričali ste satima, razmijenili brojeve i bila si sigurna da će nazvati. Ali nije. I sad se pitaš: "Zašto?! Kako?!" Donosimo ti osam mogućih razloga zbog kojih tvoj telefon nije zazvonio:

Čeka da ti nazoveš njega

Je li i on tebi dao svoj broj? Ako je to slučaj, onda možda čeka da ti preuzmeš inicijativu. Vjerojatno se pravi hladan i čeka da vidi što ćeš ti poduzeti u vezi toga. Neki su tipovi jednostavno igrači koji vole igrati igrice. Naravno, ovaj scenarij pali samo u slučaju da ni ti ni on niste dali riječ da ćete nazvati prvi.

Izgubio je tvoj broj

S*anja se događaju. Ispao mu je iz džepa, kiša je namočila papirić pa sad od razlivene tinte ne vidi ništa pročitati, njegov je mobitel riknuo, slučajno je zapalio novčanik i još 25478 različitih scenarija u kojima je tvoj broj otišao u dim. Možda je u pitanju šlampavost ili loša sreća. Kad taj teret staviš na nekog drugog, žrtvuješ moguću kontrolu nad cjelokupnom situacijom.

Upoznao je nekog drugog koga će radije nazvati

Gad (?)! No prije nego što ga počneš mrziti, probaj razmisliti je li se ikad nešto slično dogodilo tebi. Svi ponekad imamo svoju sretnu večer kad uspijemo pokupiti više brojeva s dobitnim kombinacijama pa na kraju dvoumimo kojem od njih ćemo se javiti prvom.

Rekao je da će te nazvati samo kako bi te se riješio

Ništa ne završava bolje loš razgovor od rečenice tipa: "Stvarno moram ići, ali daj mi svoj broj pa ću te nazvati sutra kako bismo nastavili tamo gdje smo stali". Ponekad "da" zapravo znači "ne". Ovo je krajnje okrutna taktika, ali nažalost, uvijek pali.

Ima curu

Neki se dečki bacaju u flert samo da bi vidjeli jesu li još poželjni ostatku ženskoga roda. Takvim ponašanjem odlaze stvarno predaleko, a službeni je naziv za ovakve akcije :"Prcanje u mozak"! Jedno je očijukati, a drugo je od nekoga izvlačiti broj i ostavljati ga u nadi da će biti kontaktiran. Na kraju krajeva, budi zahvalna što te takav tip nije nazvao jer je to tipičan primjer kompleksaša kakvog trebaš izbjegavati.

Misli da od toga neće biti ništa

Jesi li se ikad predomislila ujutro, nakon što si večer prije s nekim razmijenila brojeve? Kladimo se da jesi, ili si se barem htjela vratiti natrag vremenoplovom kad si nakon tri mjeseca shvatila da je u pitanju apsolutni čudak koji pomoću uma pokušava savijati pribor za jelo. Uglavnom, ništa čudno što se je predomislio. Igrači su obično takvi - večer prije bila si mu izuzetno napeta, no nakon prespavane noći shvatio je da mu je "entuzijazam" splasnuo.

Jesu li prošla 3 dana?

Dva su dana standard u svijetu spojeva, nakon kojih poziv obično bude obavljen. Provjeri svoj kalendar i svoje strpljenje. Neki tipovi misle da se moraju držati nepisanih pravila kako bi te uvjerili da su zagrizli, ali da ih još uvijek nisi bacila na koljena. Takvi svoje inspiracije za zavođenje crpe iz filma "Swingers", kojeg moraš pogledati ako već nisi; čisto iz razloga tog što će ti pružiti uvid u šašavi muški um kakav ima većina 20-godišnjaka.

Dala si mu krivi broj

Hej, pa i ti si samo čovjek. Nitko nije savršen cijelo vrijeme, a greške i propusti nam se svima redovito događaju.

Udario ga je auto i probudio se s amnezijom

Smatramo da daljnje objašnjenje nije potrebno.