Osvoji ga porukama u 4 tjedna

STRUČNJAK za veze Michael Fiore autor je popularne knjige "Text the romance back", a u njoj tvrdi kako je moguće u potpunosti vratiti romantiku u vezu u samo četiri tjedna. Sve što trebaš učiniti je svladati tehniku slanja pravih poruka:

Prvi tjedan: Zagrijavanje

Tvoj dečko se mora osjećati poželjnim i cijenjenim, a to je najlakše postići izravnim, iskrenim porukama od kojih će zadrhtati. Možda ti neće odmah odgovoriti na svaku poruku jer će mu tvoj novi način komunikacije biti čudan, ali to nije važno, važno je da postaviš temelje za kasnije.

Drugi tjedan: Magneti znatiželje i mamac pitanja

"Stalno razmišljam o…" - savršeni magnet za poticanje njegove znatiželje. Mamac pitanja također jako dobro funkcioniraju kada je u pitanju početak komunikacije: Postavi mu pitanje, ili složi poruku na način koji će ga natjerati da odgovori na nju. Jednom kada započnete dopisivanje, biti će lakše ubaciti romantične detalje.

Treći tjedan: Vremenski stroj

Poruke u kojima ga podsjećaš na stvari koje ste radili zajedno vratit će vas oboje u doba kada je sve bilo romantično. Podsjetnik na prvi spoj, prvu poruku koju ti je poslao ili opis tvojih osjećaja koje si proživljavala kada si se tek zaljubila u njega biti će dovoljni da i on poželi oživjeti romansu.

Četvrti tjedan: SMS masaža

Pričekaj trenutak u kojem si sigurna da ti je dečko sam i pošalji mu detaljnu poruku koja sadrži sve stvari koje bi mi radila da si sada s njim. Ako nema nikog oko njega, možete obaviti i brzi SMS seks, ili barem započeti predigru, a glavni dio nastaviti kod kuće.