Ove jeseni gledat ćemo dokumentarac o otkačenom dizajneru Jeremyju Scottu!

Foto: Instagram, Press Foto

AKO ste ludi za odvažnim i eklektičnim kolekcijama slavnog Jeremyja Scotta, imamo super vijesti za vas.

Isti tim koji je producirao film "Valentino: The Last Emperor", upravo priprema dokumentarac o uvijek originalnom američkom dizajneru koji trenutno radi kao kreativni direktor kuće Moschino, a moći ćemo ga pogledati već za nekoliko mjeseci!



Za modnog dizajnera Jeremy se školovao u New Yorku, a karijeru je započeo u kasnim devedesetima, predstavljajući kolekcije na Paris Fashion Weeku.

Njegove živopisne kreacije oduševile su modnu kritiku, a kad je 2008. ušao u kombinaciju s brandom Adidas i stvorio prve tenisice s krilima, počele su ga obožavati i šire mase.



2013. godine postao je kreativni direktor kuće Moschino kojoj je udahnuo novi život. Njegove najpoznatije obožavateljice su Rihanna, Miley Cyrus i Katy Perry, s kojima se druži i privatno.

Dokumentarac pod nazivom "Jeremy Scott: The People's Designer", govorit će o njegovom putu od dječeka iz Missourija do jednog od najpopularnijih svjetskih dizajnera, a vidjet ćemo što o njemu kažu njegova obitelj i prijatelji, ali i slavne osobe.



"Želim da moja odjeća živi, tulumari, stvara trenutak", govori Jeremy u foršpanu za film koji će se u kinima prvi puta prikazati 18.9.2015.

Pogledajte trailer za ovaj uzbudljiv modni film!