Parka s kožnim rukavima: Idealan komad za prijelazno razdoblje

IAKO smo već bili uvjereni da je proljeće već stiglo, zima je iznenada pokazala svoje zadnje snage i ostavila nas zatečenima - pogotovo kad je odijevanje u pitanju.

Ipak, svako vrijeme ima svojih mana, ali i prednosti. Promjenjivo vrijeme možeš iskoristiti za predivne šalove u pastelnim bojama koje možeš nositi na ležerne, ali i glamuroznije komade odjeće, a posebnu pozornost svakako posveti parka-jakni i to onoj s kožnim rukavima. Ako je još nemaš, sada je idealno vrijeme da ju nabaviš zbog tri zanimljiva razloga. Neće ti biti hladno, izgledat ćeš trendi i cool, a sada je možeš nabaviti po vrlo niskim cijenama jer je ponuda u trgovinama već ljetna i zimski artikli polako nestaju.

Svoju parku možeš kombinirati na sve moguće načine, a jednako će dobro izgledati na običnoj trenirci, u nekom casual looku ili na haljinici u bojama koje su trenutno IN, a zanimljivi kožni detalj na rukavima omogućit će ti posebno dobar izgled. Ako se odlučiš za romantičnije i ženstvenije varijante, obuj cipele na punu petu i uživaj u neobičnoj šetnji gradom.