Pazi, vruće! Vodič za njegove erogene zone

Foto: Mash

VOLIMO se posvetiti našim frajerima, a da pritom ne glumimo mučenice. Što je je on više seksi i što ga više gnjavimo, osjećamo se napaljenije. To je začarani krug u kojem svatko dobiva. Stoga, ako ga stvarno želite izluditi, reći ćemo vam što morate učiniti kako bi to i uspjeli. Donosimo vam listu njegovih erogenih zona. Svakako ih testirajte čim prije...

1. Unutarnje strane bedara

To su jako osjetljiva područja, jer se nalaze blizu njegovog ponosa. Time ga brzo možete navesti na seks. Pokušajte ga nježno dirati i grickati i zapalit ćete ga.

2. P - točka

Ime je dobila po prostati, to je mala kvržica koja se nalazi u anusu, čijom stimulacijom vaš frajer može doživjeti divlje orgazme. S razlogom se zove "muška G - točka".

3. Bradavice


One su također vrlo osjetljive, ali su često previše zanemarene. Gricnite ih i čekajte reakciju, ali pritom nemojte biti pregrubi.

4. Međica (perineum)


To je područje bogato osjetnim živcima koje se nalazi između genitalija i anusa. Istražite ga svojim prstima ili jezikom i napalite ga.

5. Uši

Uši su glavna erogena zona za muškarce. Sisajte, ližite i nježno grickajte njegovo uho oko njegovog ruba.

6. Usta

Nemojte podcjenjivati njihovu moć, podružte se s njima dovoljno dugo.

7. Mošnje


To je jako osjetljivo i često zanemareno područje tijekom seksa, provjerite posvećujete li mu dovoljno pozornosti, pomazite ga malo.

8. Bočne strane glave penisa

Ovo je najveća erogena zona u cijelom tijelu, stoga većinu svojih napora utrošite upravo tamo.

9. Vrat

Budite njegova seksi vampirica. Polagano ga grickajte i ljubite po vratu i izludite ga.

10. Stražnja strana koljena

To područje je većinom bez dlaka pa je samim time i osjetljivije. Tijekom predigre laganim kružnim pokretima prelazite mu po tim područjima.

11. Donji dio trbuha

Područje ispod pupka je vruća zona, jer je jako blizu genitalijama. Dakle, što čekate? Dodajte nekoliko razigranih poljubaca i povećajte seksualnu napetost.

12. Stopala


Pete na stoplima su okidač za seksualno uzbuđenje. Zašto mu ne priuštiti seksi masažu stopala?

Koja je omiljena erogena zona vašem frajeru otkrijte sami.

Izvor: Cosmopolitan.hr