Pet jednostavnih načina kako da ostaneš organizirana

Foto: weheartit

SREĆOM, postoje jednostavni načini kako da ostaneš organizirana. 

Iako je uz današnji užurbani način života ponekad vrlo teško pohvatati sve konce, mi smo tu da vam barem malo olakšamo, jer ostati organiziran nije toliko teško koliko mislite te je vrlo važno.
 
1. Alarmi
 
Većina ljudi ne odvaja se od svojih telefona na regularnoj osnovi, tako da jedan od dobrih  i jednostavnih načina za ostati organizirana podrazumijeva obavijesti i alarme na tvom telefonu. Tu su također i brojne aplikacije na pametnim telefonima, koje šalju upozorenja.
 
2. Liste
 
Sve što trebaš napraviti stavi na popis, koji će uvijek bit uz tebe. Popisi su sjajan način da organiziraš svoje misli, dnevne poslove i sve ostalo u životu.
 
3. Dnevni raspored
 
Kave s prijateljicama, sastanci, ručak, pregled... Sve su to tipične stvari koje obavljamo na dnevnoj bazi, a ako je previše toga, vrlo lako se može zaboraviti. Unaprijed isplaniran dan znači imati vremena za sve, bez žurbe i nervoze.
 
4. Ljepljive bilješke
 
U  usporedbi sa zidnim kalendarom, ljepljive bilješke su odličan podsjetnik, jer su male, a tako stanu baš svugdje - u planere, na zaslone laptopa itd.
 
5. Čistoća
 
Ništa ti neće pomoći da ostaneš organizirana kao čistoća - od čistog stana, sobe, ormara... Kad je sve uredno, lakše je pronaći stvari koje su ti potrebne i teže ih je izgubiti, čime itekako štediš svoje vrijeme.