Pet natuknica za uspješan, zdrav i sretan život

KLJUČ uspješnih žena leži u ravnoteži između uživanja i zdravog načina življenja. Slijedi ovih 5 natuknica i na dobrom si putu za sretniji, ispunjeniji i uspješniji život:

Kontroliraj troškove

Žene su sklone impulzivnoj kupnji i trošenju novca na stvari koje im zapravo nisu potrebne. Šoping pruža sjajan osjećaj, ali rješavanje duga na karticama još i bolji. Novac troši na stvari koje su ti trenutačno nužno potrebne, a nagradu si priušti kad budeš u mogućnosti.

Jedi zdravo

Tvoja prehrana diktira tvoje zdravlje. Razmotri o usvajanju jelovnika u kojem ćeš izbjegavati sol, šećer i suvišne kalorije. U svoju bi prehranu trebala uključiti što više voća, povrća, proteina, esencijalnih masnih kiselina i vlakana.

Budi aktivna

Natjeraj se na izlazak iz stana i uključivanje u neku vrstu sportskih aktivnosti. Nisi li tip za grupno vježbanje s hrpom neznanaca, razmisli o tome da zaigraš koju partiju badmintona ili stolnog tenisa sa svojim frendovima.

Biraj odjeću prema obliku tijela

Možda obožavaš vidjeti maxi haljine do poda, no ako imaš manje od 160 cm, trebala bi ih prekrižiti sa svog popisa za kupnju. Isto tako, vruće hlačice ne mogu nositi baš sve djevojke koje ih imaju u ormaru. Biraj odjeću koja će istaknuti tvoje vrline, a sakriti mane.

Stvori ravnotežu između posla i zabave

Nakon što odradiš posao, trebala bi se nagraditi s nečim što voliš ili smatraš zabavnim. Nema ničeg lošeg u ludovanju s vremena na vrijeme.