Plavokosa Iva I. ide na edukaciju za vizažiste u MUD!

Foto: Index Lajk

U MORU PREDIVNIH prijava koje su nam poslale čitateljice Index Rougea, izabrali smo djevojku čiji nam se jesenski make up look najviše svidio.

Plavokosa Iva osmislila je odličan jesenski make up look koji se može nositi u dnevnim i večernjim prigodama te si tako priskrbila besplatnu edukaciju u školi MUD! Čestitamo!

Ivu ćemo obavijestiti o detaljima putem njezinog profila na Index Lajku, a može nam se javiti i na mail rouge@index.hr.

Fotografije svih prijavljenih djevojaka pogledajte ovdje!

MUD jednoj čitateljici Index Rougea poklanja:

1 x edukaciju PRO I - Beauty Esential.
- Navedeni program u trajanju od 84 sata počinje s 06.09.14., a završava s 23.09.2014.
- Vrijednost edukacije iznosi 9.500,00 kn (pdv uračunat u cijenu)
- Najsretnijem dobitniku će se za vrijeme edukacije omogućiti i korištenje potrebnog pribora

Što je MUD?

MUD je brand s mnogo lica koji nudi liniju vrhunskih proizvoda. No prije svega, MUD je škola! Više od desetljeća, MUD lansira svijetu neke od najboljih make-up artista u industriji. Svake godine stotine talentiranih individualaca iz cijelog svijeta dolazi u Burbank, Kaliforniju i New York kako bi studirali svu delikatnost beauty make-upa te savladali iznimnu zahtjevnost protetike.

Make-up Artist Programi osmišljeni su u više levela kroz koje se stječu MUD PRO međunarodni certifikati te u konačnici otvaraju mogućnost finalnog usavršavanja na jednom od odabranih svjetskih MUD studio kampusa. MUD redovna edukacija kao i vikend radionice dostupne su svima, čak i najzaposlenijima.

Pro i Make-up Artist naš je Beauty Essentials program u trajanju od 84 sata. Po završetku Beauty Essentials edukacije student dobiva Pro I Make-up certifikat i karticu direktno od Make-Up Designoryja. Postoji li interes za dodatnim znanjem, nudimo seriju specijalizacija koje student može pohađati po uspješnom završetku razine Pro I Make-up Artist. Sami odlučujete hoćete li završiti jedan ili sve specijalizirane programe. Certifikat i Pro Make-up kartica dodjeljuju se za svaku razinu pojedinačno. Završite li sva četiri modula druge razine, dobivate certifikat i Pro II Make-up Artist karticu. Za artiste pro razine, koji svoja znanja žele dovesti na još višu razinu, nudimo usavršavanje na jednom od naših glavnih kampusa, u New Yorku ili Los
Angelesu.

Za svoj sljedeći korak u edukaciji, posjetite: www.mud.edu