Počeo je ovosezonski Fashion.hr: Zgodne rukometašice predstavile pregače Marina Design

JEDAN od najprestižnijih modnih događaja u Hrvatskoj, Fashion.hr, ove je sezone svoja vrata otvorio neobičnom i zanimljivom revijom brenda Marina Design i to u sasvim novom ambijentu, na prostoru bivše tvornice Gredelj. Bivšu tvornicu Gredelj ovaj tjedan ispunio je dašak glamura i chica. Napušten i mračan prostor u kojem su se nekoć proizvodili željezni vagoni postao je pravo modno središte na nekoliko dana.

Marina Design je prvu večer otvorila sa svojom revijom posebno dizajniranih pregača koje su publici predstavile rukometašice hrvatskog rukometnog kluba Podravka. Te će dizajnerske pregače Podravka ubuduće koristiti za svoje promotivne aktivnosti.

Pored zanimljivih pregača koje će s užitkom nositi svaka moderna kuharica, dizajnerica Marina Obradović predstavila je i svoju kolekciju za proljeće 2012/2013. Tu su se našle ženstvene kreacije laganih, prozračnih materijala, koje svakako ističu nježnu stranu ljepšeg spola. Među kreacijama su prevladavale bijela, siva i indigo plava boja i neobični krojevi strogih linija, ali i nježnih, jednostavnijih modela.