Pogledajte fotke s prvog vjenčanja osamnaestogodišnje Sofie Vergare!

Foto: Screenshot YouTube, Instagram

PRIJE nego pogledate fotke s prvog vjenčanja najseksipilnije žene na svijetu, uzmite u obzir da je riječ o osamdesetima, kad su kič, saten, šminka u žarkim bojama i pojastučena ramena bili zadnji krik mode.

Naravno, prirodne ljepotica Sofia, čak i u takvom izdanju izgledala je nevjerojatno dobro!

42-godišnja ljepotica uskoro će ponovno stupiti u brak, i to čak pune 24 godine nakon što je svom prvom suprugu, Kolumbijcu Joeu Gonzalezu rekla "da" u lokalnoj kapelici u svom rodnom gradu.

Zahvaljujući fotkama koje prenosi US Weekly, danas možemo vidjeti kako je izgledalo vjenčanje tada osamnaestogodišnje ljepotice koja se tek probijala u svijetu showbiznisa.

FOTKE S PRVOG VJENČANJA SOFIE VERGARE POGLEDAJTE OVDJE!

Sofia je na svom prvom vjenčanju bila obučena u dugačku vjenčanicu s pojastučenim ramenima, kojoj je gornji dio bio posut s desecima perlica, a donji dio od izrađen od sjajnog satena. Oko vrata je stavila bisernu ogrlicu te ukrasila uši pripadajućim naušnicama, a na glavu debeli rajf s, pogodili ste - perlicama!

Uz rajf, na glavu je stavila i veo koji je pridržavala raskošna bijela kruna. Na rukama je nosila kratke bijele rukavice.

Prirodno svijetlosmeđu kosu zanosna Sofia skupila je u punđu, a lijepe crte lica istaknula narančastim sjenilom, crvenim rumenilom i žarko crvenim ružem za usne.

AKO ŽELITE POGLEDATI KAKO JE TO IZGLEDALO, KLIKNITE OVDJE.

Psst! Zgodna Sofia uskoro će ponovno stati pred oltar i postati supruga zgodnog Joea Manganielloa.