Pogledajte prvi trailer za film o slavnoj Aaliyah

Foto: Screenshot Youtube 

HOĆE li film vjerno dočarati život slavne r'n'b princeze?

Izašao je prvi trailer za film o slavnoj Aaliyah te se čini kako je on prebrodio sve prepreke, koje su bile stavljene pred njega. Prvo su se protiv njega pobunili samo Aaliyahjini roditelji, zatim je od uloge tragično preminule pjevačice odustala mlada Zendayja, a puno se pričalo i o tome koliko će se on baviti ljubavnom vezom između pjevačice i njezinog mentora R. Kellyja te navodnim njihovim brakom, dok je ona imala samo 17 godina.
 
No, trailer je vani, a glavna uloga pripala je 23-godišnjoj zvijezdi Nickelodeona, Alexandri Shipp. Scenarij se temelji na knjizi Christophera Farleya "Aaliyah: More Than a Woman". A koliko će vjerno Alexandra utjeloviti prekrasnu pjevačicu, ostaje nam da se strpimo vidjeti do 15. studenog.
 
Mlada zvijezda Zendayja od uloge je odustala zbog mržnje, koju je osjetila nakon što je objavljeno da će upravo ona dobiti glavnu ulogu. "Puno sam razmišljala o tome i odustala, no novoj curi želim svu sreću,jer to nije laka uloga. Posebno ne želim da se mora nositi sa svime, s čime sam ja morala. Ja sam na njezinoj strani", izjavila je.
 
Pogledajte trailer.