Pogreške koje uništavaju prve spojeve

Foto: Flaunt

PRVI spoj je rijetko sasvim jednostavan, a većina ga muškaraca može uništiti u nekoliko koraka. Ovo su greške koje će dobar spoj pretvoriti u užasan u samo nekoliko minuta:

Snimanje drugih žena

Znamo, lakše se okrenuti za zgodnom ženom nego obuzdati porive, ali žene to ne podnose. Ako već na provom spoju buljite u tuđe guze, kakvi ćete tek biti nakon nekoliko mjeseci?

Preuranjeno tepanje

Svaka žena voli imati neki slatki nadimak, ali ako nas već na prvom spoju nazivate vašim medvjedićem, vjerojatno ćemo pomisliti da niste baš normalni.

Telefoniranje

Vjerujemo da čak i predsjednik Obama može izdržati dva sata bez da provjeri mobitel, a upravo to je greška koju mnogi muškarci neprestano rade. Ne zanima nas gledate li Facebook, poruke ili provjeravate poslovni mail - ako ste na spoju s nama, oči trebaju biti uperene isključivo u našem smjeru.

Priča o bivšoj

Znamo da ste imali nekoga prije nas, ali to ne znači da nas zanima kako se zvala, zbog čega ste prekinuli i po čemu joj je kosa mirisala. Što manje informacija o bivšoj, to bolje.

Loše manire

Ne kažemo da morate usvojiti ponašanje koje je prikladno za standarde engleske kraljice, ali neke osnove moraju postojati. Ako se konobaru obraćate sa "buraz" i glasno pričate na mobitel iako smo u kinu, nećemo vas htjeti ponovno vidjeti.

Priča o novcu

Novac je odlična tema za izbjegavanje na prvom spoju. Ne zanima nas koliko zarađujete ni koliko planirate zarađivati. Ovo je spoj, a ne poslovni sastanak.

Škrtost

Muškarac koji glumi da je zaboravio novčanik je najgora vrsta muškarca. Ne morate platiti cijelu večeru, ali ako smo na cugi i vi želite podijeliti račun popola, nećemo biti impresionirane.