Ponovno slobodan: Što se to događa između Chrisa Browna i Kendall Jenner?

Foto: Instagram

ŠUŠKA se kako je slavni reper bacio oko na mlađahnu Kendall.

Nije da ga krivimo: Kendall je mlada, zgodna i uspješna i nismo sigurni postoji li muškarac na svijetu koji bi joj rekao ne.
 
No, izgleda da postoji. Nakon što je problematični reper Chris Brown prekinuo sa svojom djevojkom Karrueche te ju nakon toga nekoliko puta javno izvrijeđao i optužio da ga je varala s Drakeom, na svom je Instagramu objavio sliku s 3 popularne Kardashianke u backstageu - Kendall, Kylie i Khloe, na kojoj mu Kendall sjedi u krilu. Ispod statuse je kratko napisao: "Pogledajte tko mi je došao. Obožavam ih."
 
Kratko, ali dovoljno da njegova bivša poludi od bijesa i ljubomore  te da počnu kružiti glasine kako je reper bacio oko na mladu manekenku. No, kako tvrde upućeniji, između njih nema ništa više osim prijateljstva. "On vidi Kendall kao mlađu sestru, koja traži svoj put u svijetu šoubiznisa. Nikad nije razmišljao o tome da bi imao nešto s njom", prenosi Hollywood Life.
 
No, s druge strane, Kendall je ta koja ne misli da bi njezin odnos s Chrisom trebao biti na prijateljskoj bazi. Šuška se kako je mlađahna Jennerica opasno bacila oko na Chrisa. "Kendall se već neko vrijeme on sviđa i postala je i pomalo opsjednuta tom idejom da bude s njim."
 
Možeš ti i bolje, Kendall!