Popularna serija "Sinovi Anarhije" dobiva svoj spin-off?!

Foto: Tumblr, Screenshot Youtube

SVI fanovi popularne serije "Sons of Anarchy" morat će pričekati još točno tri mjeseca do izlaska nove sezone.

Premijera sedme sezone popularne serije, koja prati život pripadnika motorističkog kluba iz izmišljenog gradića Charminga u sjevernoj Kaliforniji, zakazana je za 10. rujna 2014. godine. Kako je najavio redatelj Kurt Sutter, ovo će biti najmračnija sezona dosad, a ujedno i posljednja, iako se naveliko šuška kako će nakon nje uslijediti spin-off serije, koji bi trebao otkriti kako je klub uopće nastao.
 
Ne čitati, ako ne želite znati kako je završila šesta sezona!
 
Već je šesta sezona bila vrlo iznenađujuća za sve obožavatelje serije, a završila je brutalnim ubojstvom doktorice Tare Knowles, supruge vođe kluba Jaxa Tellera, kojeg igra plavokosi ljepotan Charlie Hunnam, oko kojeg se digla velika prašina kad je prihvatio, a zatim i odbio ulogu Christiana Greya u filmu "Pedeset Nijansi Sive". Nju je ubila njegova mama Gemma, odnosno Katey Sagal, koja je širem gledateljstvu najpoznatija iz serije "Bračne vode", gdje je glumila slavnu Peggy Bundy. Ona je ovom ulogom pokupila samo pohvale, a njezina transformacija bila je fascinantna. Svih šest sezona, Gemma je bila jedan od omiljenih likova, no sudeći po komentarima fanova na društvenim mrežama, svi jedva čekaju vidjeti kako će platiti za to što je učinila. 
 
 
 
Glumačkoj ekipi trebao bi se pridružiti i Aaron Paul, odnosno Jesse Pinkman iz serije "Breaking Bad", a šuška se i kako dolazi novi šerif u grad i to žena, koju će utjeloviti glumica Annabet Gish i koja će pomoći Jaxu da otkrije tko je ubojica njegove žene. Također, šuška se i kako će među njima "zaiskriti" tijekom sezone.
 
 
Podsjetimo, serija se prikazuje od 2008. godine, a ubrzo je postala najgledanija serija američkog TV kanala FX, nadmašivši "Vatrene dečke", "Reži me" i "The Field". Ne sumnjamo u to da će Sonsi i po sedmi put opravdati ovakvu reputaciju. Jedva čekamo jesen!