Popularne curice u novom ruhu: Pogledajte ljetnu kolekciju Jolie Petite!

Foto: Jelena Balić

IZ SEZONE u sezonu, simpatične curice branda Jolie Petite oduševljavaju svoje vjerne obožavatelje. Ova modna priča nastavlja se i ovog ljeta, prema zamisli poznate hrvatske manekenke Ljupke Gojić.



Zaštitno lice najnovije proljetno/ljetne kolekcije Jolie Petita ponovno je lijepa Sanela Seferagić, dok je fotke snimila Jelena Balić.



Iz Jolie Petita naglašavaju kako je jedan od ključnih komada za vruće ljetne dane model "Laura" koji ujedinjuje vječno klasične mornarske prugice sa romantičnim francuskim rukavima od čipke. Upravo prugice dominiraju novom kolekcijom koja prije svega želi omogućiti maksimalnu udobnost zahvaljujući fleksibilnim krojevima i prozračnim materijalima.


Retro detalji kao što su uzorci na točkice i decentni volani, elementi su koji su zaštitni znak Jolie Petite by Ljupka Gojić kolekcija stoga se očekivano pojavljuju u ljetnom izdanju ove modne vizije.




Povodom lansiranja ljetne kolekcije branda Jolie Petite, Ljupka Gojić-Mikić izjavila je: "Fokus nastavljamo graditi na unikatnoj zaigranosti Jolie Petitea koja ima sada već itekako prepoznatljiv modni potpis. Volimo se poigravati sa poznatim uzorcima koje onda transformiramo u našem duhu. Kolekcija obiluje retro atmosferom romantičnog prizvuka dok se posebno trudimo pružiti što veću udobnost i funkcionalnost ženskoj silueti."