Potencijalni razlozi zašto je sinoć bio loš u krevetu

Foto: Marc New York

JESI li imala zamjerku?

1. To ti se svidjelo jednom
 
Ako si ga za nešto posebno pohvalila, budi sigurna da će on to raditi stalno. Jedan od razloga bit će i strah da ako napravi nešto drugačije, to neće biti toliko zadovoljavajuće, što može dovesti do dosade za tebe. Reci mu sve stvari koje ti se sviđaju i tako ga uputi. Ili još bolje, pokaži mu.
 
2. Njegovi prijatelji
 
I frajeri međusobno pričaju o seksu, a svaki od njih ima i za podijeliti s ostalima pokoji seks savjet, koji ne mora biti primjenjiv na baš svaku ženu. Pa prije nego počne slušati svoje prijatelje, ti primjeni  točku 1. Pokaži mu što ti se sviđa. Muškarci vole vidjeti ono što se partnerici sviđa.
 
3. Posao
 
Posao može itekako iscrpiti i možda to ne radite često, ali nemoj odmah paničariti - niste jedini. "Bolje da to radite jednom tjedno i kvalitetno, nego više puta i loše. Ni seks na brzaka nije loše rješenje, ako je situacija takva kakva je", prenosi Cosmopolitan.
 
4. Pornići
 
Nema ništa loše u filmovima za odrasle, ako se ne pretjeruje s njima. Upravo prečesto gledanje pornića može dovesti do manjka želje za seksom s partnericom, a kod nekih muškaraca i do erektilne disfunkcije.