Prije "zauvijek": 5 muškaraca s kojima izlazimo prije braka

Foto: Shutterstock

ONAJ jedan kojeg čekaš cijeli život vrlo rijetko dolazi odmah, a prije njega moraš testirati puno krivih muškaraca. Prije onog pravog, ovo su najčešći kandidati koji se čine da bi mogli biti dobri:

Zločesti dečko

On je opasan, nepredvidljiv i ne baš previše zainteresiran: Zločesti dečko je san svake žene, ne zato što želi biti povrijeđena, nego zato što duboko u sebi vjeruje da će ga upravo ona promijeniti. Jednom kad shvati da neće, slomljenog srca ide dalje.

Dijete

Muškarac koji jednostavno odbija odrasti može se činiti kao odličan izbor. Nema puno briga, na sve gleda sa smiješkom, a uz njega se i sama osjećaš kao dijete. Ovo sve zvuči super, ali nakon nekog vremena, shvaćaš da ipak trebaš nekoga tko ima neke planove za budućnost.

Mamin sin

Nikada nećeš biti prva u njegovom životu, jer je to mjesto popunila njegova mama. Ona kuha bolje od tebe, pegla bolje od tebe, i najradije bi ju pozvao da živi s vama.

Radoholičar

Lijepo je da je zaljubljen u svoj posao, ali jednom kada počne nositi papire u krevet umjesto tebe, znat ćeš da je stvar izmakla kontroli. Daj mu otkaz i kreni dalje.

Škrtac

Tip koji uvijek zaboravlja novčanik, a kada ga i ponese, želi podijeliti račun. Nije stvar u tome da želiš nekoga tko će te financirati, ali ovaj tip nikada neće biti gentleman, a svako vaše ljetovanje će se pretvoriti u natjecanje tko će potrošiti manje novca.