Privlačna na prvom spoju? Evo što muškarci smatraju neodoljivim!

Foto: Salvatore Ferragamo

ZNAMO da ti je važan ruž koji ćeš odabrati za prvi spoj, i znamo da nikada nećeš prestati brinuti što da obučeš kada se nalaziš sa potencijalnom ljubavi svog života, ali muškarci neodoljivima ipak smatraju neke druge stvari. Evo i koje.
 
Humor je seksi
 
Ali ne gledamo ga na isti način. Dok žene obožavaju muškarce koji ih mogu nasmijati, muškarci su ipak malo drugačiji - oni vole žene koje se smiju njihovim forama, što znači da tu i tamo moraš odglumiti da si oduševljena vicom koji ti je ispričao, čak i ako nisi.
 
Interes je seksi
 
Zvuči čudno, ali muškarac koji zna da ti se sviđa će biti zainteresiraniji za tebe od onog koji nije siguran u to. Ne moraš mu sve nacrtati, ali ako mu pokažeš da cijeli vaš spoj ima neku budućnost, veće su šanse da će muškarac pozitivno reagirati.
 
Važno je i o čemu pričate
 
Znamo da je na prvom spoju najlakše pričati o općenitim stvarima, ali takve teme nisu dobar temelj za uspostavljanje dobre veze. Stručnjaci za veze kažu da je pametnije pričati i o nekim intimnijim stvarima kako bi se stvorio temelj za razgovor koji će se nastaviti na drugom spoju.
 
Najvažnija je osobnost
 
I najvažnije je da ne glumiš da nešto što nisi. Muškarci osjete kad žena glumi, a istraživanja pokazuju da takvu jednostavno nemaju potrebu zvati na drugi spoj.