Prvi spoj: O čemu to brinu muškarci?

Foto: Screenshot Youtube
 
ŽENE su po tom pitanju sasvim jednostavne - na prvom spoju brinemo o tome kako izgledamo, što o nama misli potencijalni novi dečko i kakav je on zapravo. Muškarcima se po glavi isto roje brojne misli, ali za razliku od naših, njihove nisu toliko lako predvidive. Kad sjedimo nasuprot njih, najčešće ih brinu ove stvari.
 
Kakav joj je libido?
 
Pitanje koje nam ne mogu postaviti usred deserta, a žele ga postaviti više od bilo kojeg drugog pitanja. Muškarci su vrlo često traumatizirani zbog prošlih veza, a svaki od njih iza sebe ima barem jednu curu koja jednostavno nije bila zainteresirana za seks. To im nije najvažnija stvar na svijetu (nadamo se), ali definitivno je jedna od važnijih.
 
Je li luđakinja?
 
Na prvi je pogled teško ustanoviti je li žena (ili muškarac) posesivna osoba koja se u vezi pretvara u čudovište. Iskrenost na prvom spoju je rijetka pojava, jer se uvijek predstavljamo u najboljem svjetlu, ali kada bi mogli, muškarci bi odmah prešli na stvar i pitali nas: "Jesi li luda i ljubomorna osoba?"
 
Koliko do seksa?
 
Žene imaju svoju teoriju koliko treba čekati do seksa, muškarci imaju svoju, a najčešće se nađemo negdje na sredini. Nestrpljivi muškarac bi najradije odmah saznao gdje je ta sredina, jer ga neizvjesnost izluđuje.