Pukla ljubav: Reper T.I. prekinuo poslovnu suradnju s Iggy putem radijskog intervjua

Foto: Splash News

I ZABORAVIO ju obavijestiti o tome.

Nije tajna da reper T.I. i njegova australska kolegica Iggy Azalea, već neko vrijeme uspješno poslovno surađuju. Barem je tako bilo dosad.
 
No, gostujući nedavno na radijskoj postaji HOT 97, T.I. je otkrio kako više ne surađuje s Iggy. "Uzeli smo kratku pauzu. Nismo se čuli već neko vrijeme, ali mi je drago što je sretna sa zaručnikom Nickom Youngom", započeo je intervju poznati reper, a zatim nastavio.
 
"Morala se suočiti s puno problema odjednom. Nije lako biti novi klinac na zvjezdanom nebu te žrtva šala i negativnih komentara. Sve je to dovelo do njezine agresije, za koju nije bilo potrebe", objasnio je T.I. te spomenuo nekoliko njezinih svađa na društvenim mrežama. "Nisam ljut, između nas nema zle krvi, već smo uzeli pauzu pa ćemo vidjeti hoću li se ja još uvijek tada brinuti o njezinoj karijeri", zaključio je.
 
No, ono što je još zanimljivije, jest da je reperica o prekidu suradnje saznala upravo putem radijskog intervjua, a na njega je odgovorila s nekoliko statusa na Twitteru.
 
"Još uvijek radimo skupa, a za naše navodne probleme sam tek sad saznala. Osobno, mislim da radio nije mjesto na kojem pričaš o svojim privatnim problemima s nekim tko radi u tvom timu. Čini se kako on misli da nema ničeg lošeg u tome što je rekao, ali on jedini misli tako. Sigurna sam da će T.I. pojasniti na što je mislio, kada dođe pravo vrijeme za to. Ja ću dotad uživati", napisala je Iggy.
 
Pretpostavljamo da više ne možemo očekivati hitove, kao što je bio "Change Your Life"? Ah...