R. Kelly: Želim da moja iduća turneja bude jedan ogroman spoj!

R. KELLYJU posljednja su dva albuma poslužila da pokaže svoju romantičnu stranu, no samoprozvani R&B trendseter tvrdi da neće napustiti "eksplicitnu" glazbu kojom se proslavio, prenosi Pulse.

"Ma nema šanse! Čovječe, cijelo vrijeme to ponavljam ljudima. Nemojmo se zavaravati, R. Kelly ostaje tu gdje jest. Stvar je u tome da R. Kelly ima poseban talent. Blagoslovljen sam, mogu se prilagoditi svim glazbenim žanrovima. Trenutačno istražujem svoj talent", priznao je "skromno" Kelly.

S albumima "Write Me Back" i "Love Letter" napravio je odmak od dotadašnjeg "tipičnog eksplicitnog materijala" te napravio nešto novo.

"Čovječe, kad više od 20 godina daješ ljudima ono što žele i kad znaš da uz tvoju glazbu prave djecu - onda se osjećaš sretnim. Onda ja kažem 'Ok, sad je vrijeme da napravim toga još'", rekao je.

Također, izjavio je kako će njegov nadolazeći album biti više nalik na one starije albume: "Moj sljedeći album zvat će se 'Black Panties' - bit će to moj sljedeći '12 Play'", referirajući se na svoj album koji je prepun seksualnih referenci.

Pjevač želi da njegova sljedeća turneja, pod nazivom "Single Ladies" bude jedan "ogroman spoj"!

"Stvarno želim da dođe hrpa solo djevojaka. A kad dečki skuže što se dešava, doći će i oni pa ćemo svi zajedno imati jedan ogromni spoj", izjavio je nadobudno.