Radoholičarka ili PTSP cura: Koja si vrsta solerice?

NEKE se od nas s novopečenom slobodom odlično nose, druge guraju stvari pod tepih, dok treće troše plaću na knjige za samopomoć i paketiće maramica:

Radoholičarka

Radoholičarka će radije unositi formule u Excel nego što će se upustiti u seksualni odnos. Unatoč tome što ju ne može zagrliti niti skuhati joj ručak, posao stavlja na prvo (i jedino) mjesto. Sjediti na uredskoj stolici 90 sati na tjedan predstavlja joj neopisivo zadovoljstvo, koje mi - obični smrtnici, nikad nećemo shvatiti. Pokušala bi ona to nama objasniti, ali jednostavno nema vremena - podaci se neće unijeti sami od sebe.

Cura koja je solo pune tri sekunde

Cura koja uspije biti solo tri se... Samo malo, ispričavamo se. Izgleda da je opet u vezi. Zanemarite.

Cura koja traži "frajere za oporavak"

Ovakve se osobe upuštaju u veze samo radi osvete. Njihove su žrtve Facebook prijatelji s kojima nisu komunicirale godinama, a ne zaboravljaju ni na ekipu s "Iskrice" i ostalih stranica za pronalaženje partnera. "Preboljeti nekoga znači sj****i 10 drugih nasumično odabranih frajera" mantra je koje se vjerno drže.

"Zašto sam ja solo" cura

Ona može objasniti Einsteinovu teoriju relativnosti, odgovoriti na pitanje zašto postoji prijestupna godina, no na pitanje zašto je solo nema odgovor. A to tako želi znati! Redovito će to pitanje postavljati svima, ne birajući ni vrijeme ni mjesto. Čak i u trenutku kad moraš eutanazirati svog psa, ona će se pitati zašto je sama i okrivljavati svemir za nepravednosti koje vam je priuštio. Zamisli samo, ti moraš uspavati psa, a ona je solo!

Oduvijek i zauvijek solo cura

Ona žudi za vezom toliko da je u stanju šetati hrpu susjedovih pasa ne bi li možda naišla na ljubav svog života u parku. Sve što treba jest šansa da dokaže kako njeni kondomi s isteklim rokom trajanja jesu vrijedni vječne ljubavi! Jer jesu. Odnosno, ona misli da jesu.

Dobro prilagođena solerica

Takve su cure ponekad u vezama, ponekad nisu, ali im takve stvari ne predstavljaju nikakav oblik opterećenja. Imaju svoj posao, hobije i ekipu s kojom vole provoditi vrijeme. Ovaj tjedan nema spoj? Odlično, otići će u teretanu ili iskoristiti vrijeme i pročitati dobru knjigu.

PTSP solerica

Nedavno je prekinula s dečkom, oboljela od PTSP-a i nije sigurna hoće li se ikad više moći upustiti u ruski rulet hodanja. Sad ima problema s povjerenjem, nije sigurna hoće li više moći voljeti nekoga i sve što trenutačno želi jest to da bude sama.

Ovisnica o slobodi

Prekinula je vezu i sad se ponaša kao pas pušten s lanca. Osjeća da je cijeli svijet njen, pita se gdje joj je kraj i uživa u svakom slobodnom trenutku do maksimuma bez imalo grižnje savjesti. Putuje, ne vraća se kući do ranih jutarnjih sati barem četiri puta tjedno, plaću troši na odjeću i provode. Ona je pronašla novi smisao života.