Sapunica se nastavlja: Lamar zaprijetio Khloe

Foto: Instagram

ČINI se kako se slavni košarkaš i dalje ne misli mirno rastati od svoje supruge.

Bliži se točno godinu dana, otkad je Khloe Kardashian predala papire za razvod od svog supruga, NBA zvijezde Lamara Odoma, nakon što je saznala da ju vara. I dok bi za nekoliko tjedana njih dvoje trebali biti i službeno razvedeni, čini se kako Lamar ima neke druge planove.
 
Prema pisanju stranih medija, on se još uvijek nada kako će se pomiriti sa svojom lijepom suprugom. "Khloe potpuno kontrolira cijelu situaciju i točno zna što Lamar želi. Zna da se želi pomiriti i da ne žele niti jednu drugu. Sve bi bilo lakše da je to pokazao prije. Teško je nekome oprostiti prevaru", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
Podsjetimo, nedugo nakon prekida, Khloe je započela vezu s reperom French Montanom. Iako se šuškalo da su prekinuli, par je nedavno zajedno proslavio njegov 30. rođendan.
 
"Lamar razumije da je French možda bio mjesec za Khloe, ali ona je njegova zvijezda i nema namjeru gledati kako ona pada za nekim drugim muškarcem. No, ako se odluči za njega, Lamar će joj rado dati svu slobodu. Jasno joj je dao do znanja da ako potpiše papire, on više nikad neće razgovarati s njom. To je njegova konačna odluka."
 
Čini se kako "Lamar & Khloe" show ide i dalje...