Savršena suknja za svaki tip građe

Foto: Lindex

BOJA i materijal kod biranja suknje mogu biti samo sporedne stvari - najvažnije je kako ti ona stoji i laska li tvojoj figuri ili još više ističe mane.

Kako bi ti olakšali potragu, donosimo popis modela koji najbolje stoje određenim tipovima ženske građe.

Atletska građa, uskih bokova

Ako imaš šira ramena,a izrazito uske bokove, dodaj malo volumena uz pomoć teksture. Za tebe su idealne minice na falde, suknje na preklop, suknje s našivenim ružama, volanima i mašnama te suknje s krupnim dezenima.

Kruškolika građa

Cure s kruškolikim tijelom trebale bi izbjegavati pripijene mini haljine koje će još više istaknuti njihovu građu, ali i vrećaste suknje koje će vizualno dodati kilograme. Dobro skrojene pencil suknje, asimetrične suknje koje vješto izduljuju noge i široke suknje do koljena pun su pogodak.

Jabukolika građa


Cure jabukolike građe bez problema mogu nositi minice, no ako imaju izražen trbuščić, trebaju itekako paziti da još više ne "iskrive" proporcije. Suknje A-kroja i lepršave minice odličan su izbor, pogotovo ako su u žarkim bojama i veselim dezenima.

Plus size


Cure s viškom kilograma trebale bi birati odlično skrojene pencil suknje ili pak suknje koje "varaju oko" te izduljuju figuru. A kroj također je odličan, kao i kroj poznat kao "tulipan". Prekratke minice i široke suknje koje šire bokove trebale bi biti strogo zabranjene.

Visoka i mršava

Midi suknje, dugačke suknje s prorezima i minice sa zanimljivim detaljima odlično će ti pristajati.

Sitna djevojaka

Curama sitne građe super stoje minice i šos-hlače, ali i asimetrične uske suknje!