Scott Disick zaželio sretan rođendan kćerkici srcedrapajućom porukom na Instagramu

Foto: JLP, Instagram

SCOTT Disick prvi se put očitovao u javnosti, nakon prekida s Kourtney Kardashian.

Iako je među njima i službeno sve gotovo, Scotta i Kourtney povezuje troje preslatke djece, koju imaju zajedno, a jedno od njih, Penelope, jučer je proslavila svoj 3. rođendan.
 
Tom prilikom, Scott je iskoristio svoj Instagram profil kako bi malenoj čestitao rođendan, a sve o čemu se priča je srcedrapajuća poruka, koju je ostavio ispod slike. "Jedna od malo stvari u životu, zbog koje sam ponosan na sebe. Sretan rođendan", napisao je ispod kolaža, koji se sastoji od 6 paparazzo fotki malene Penelope.
 
 
Za to vrijeme Penelope je slavila rođendan s mamom Kourtney i bratom Masonom u Disneylandu, gdje su im se pridružile i trudna Kim i njezina kćer North West te mama Kris i njezin mlađahni dečko.
 
 
 
Kardashian "trio fantastikus", Kim, Khloe i Kourtney, u posljednje se vrijeme ne odvajaju jedna od druge te moramo priznati kako najstarija Kourtney, ne izgleda previše utučeno zbog prekida. Tako je viđena kako vježba, uživa s djecom na plaži, a večeri provodi na zabavnim večerama sa sestrama, gdje se cure obožavaju naslikavati i pisati poruke, koju su indirektno posvećene Scottu.
 
 
Podsjetimo, glasine o prekidu počele su nakon što je Scott uhvaćen kako se mazi s bivšom djevojkom na odmoru u Monte Carlu.