Šećer na kraju: Matija Vuica začarala publiku, Zigman ponovno ostavio bez daha

SPEKTAKULARNA posljednja večer ovosezonskog Cro A Portera donijela je četiri veličanstvene revije na kojima su svoje modele predstavili Teo P. za Mak, Lokomotiva by Lana & Luka te čarobna Matija Vuica, a točku na i ponovno je stavio genijalni Juraj Zigman s još jednom nevjerojatnom kolekcijom.

Teo P. za Mak


U svijetu Tea Perića sve su žene besprijekorne dame dotjerane do savršenstva, baš poput Grace Kelly. Hvaljeni hrvatski dizajner pokazao je kolekciju zanosnih dugačkih haljina, damskih koktel haljinica, bluza, hlača i vrhunski skrojenih kaputa s naglaskom na struku kojeg u njegovoj viziji često krase baršunasti remeni s velikim mašnama. Dame iz publike posebno su oduševile šos-hlače u stilu diva iz 50-ih. Krupni cvjetni dezeni i elegantna paleta boja podržali su maštovite no decentne krojeve ovog dizajnera koji je pokupio gromoglasan pljesak publike.

Lokomotiva by Lana & Luka

Novi modni brend "Lokomotiva" sinoć je po prvi puta predstavljen upravo na pisti Cro A Portera. Iza maštovitog imena kriju se već dobro poznati Luka Grubišić te njegova bolja polovica Lana Puljić, studentica arhitekture. Reviju je otvorila prekrasna Bojana Gregorić koja je i zaštitno lice samog branda, a zatim je uslijedio dugački "vlak manekenki" koje su predstavile izuzetno nosive i trendi modele, s preslatkim detaljima poput nakita i kapica, koji će se prodavati po prilično povoljnim cijenama. Bravo Lana i Luka!



Matija Vuica

S posebnim oduševljenjem ženski dio publike dočekao je reviju božanstvene Matije Vuice koja se može opisati samo kao - nestvarna. Matija nas je svojom kolekcijom odvela u zemlju bajki u kojoj vladaju prekrasne princeze ratnice koje koračaju u njezinim raskošnim kreacijama, a svaka haljina koju je predstavila vrijedna je pokazivanja na crvenom tepihu na dodjeli Oscara. Uz izvrstan popratni video iz kampanje te genijalnu šminku i nakit za glavu kojeg su djevojke nosile, ova je hrvatska dizajnerica potpuno očarala publiku.

ZIGMAN

Genijalni Juraj Zigman još je jednom zatvorio Cro A Porter spektakularnom revijom te ostavio publiku bez riječi. Njegova kolekcija nije inspirirana nekim razdobljem niti u njoj kopira neki slavni svjetski brand, ona je jednostavno - Zigman i upravo zbog toga prokleto dobra. Parada maštovitih suknjica, hlača, haljina, jaknica i iznimno maštovitih kaputića ostavile su bez daha posjetitelje te nas natjerale da pomislimo kako samo to želimo u svom ormaru. Pravi šećer za kraj najraskošnijeg hrvatskog modnog spektakla!

Pogledajte revije sa sinoćnjeg Cro A Portera i uživajte u raskošnim kreacijama: