Seksi Valentinovo: Neprocjenjivi pokloni za njega

Foto: Unique Magazine

DAN zaljubljenih je tu. Umjesto da trošiš novac i razmišljaš što mu kupiti i hoće li mu se to svidjeti, ove godine se koncentriraj na druge stvari.

Kupi nešto sebi
 
Znamo, zvuči sebično, ali nije. Umjesto da njemu kupuješ sitnice koje mu neće toliko značiti, kupi seksi set donjeg rublja i prošeći pred njim za Valentinovo. Vjeruj nam, to će mu se vidjeti puno više od simpatično zapakiranih bokserica koje si možda imala u planu. 
 
Izvedi striptiz
 
Trebat će malo hrabrosti, ali ako je skupiš dovoljno, rezultat će biti super! Ako nisi sigurna kako to izvesti, imaš dovoljno vremena proučiti seksi pokrete na Youtubeu ili nekom filmu o striptizu. To će mu biti najdraže Valentinovo ikad. 
 
Dozvoli mu nešto
 
Sigurno postoji nešto što znaš da želi kada ste u krevetu, a ti mu to još nisi dozvolila. Ako ga želiš potpuno zapaliti, šapni mu na uho da večeras može raditi što god poželi. To će mu biti najbolji poklon. 

Pokloni mu svoju sliku
 
U vrijeme kada je "selfie" sve popularniji način fotografiranja, napravi upravo to - uslikaj samu sebe u seksi pozi, i pokloni mu tu fotografiju. Samo pazi da ju čuva skrivenu od tuđih pogleda.