Seksi poruke: Nekoliko stvari na koje moraš paziti

Foto: weheartit

DANAS svaki drugi par uživa u slanju seksi SMS i MMS poruka, a moderna tehnologija nam omogućuje užitke kakve prije par godina nismo niti mogli zamisliti. Ipak, činjenica da je danas seksi dopisivanje jednostavnije nego ikad ima i svoje loše strane. Ako šalješ seksi poruke, pazi na ove stvari.

Provjeri broj
 
Ne jednom, ne dvaput, provjeri ga pet puta prije nego što pošalješ poruku. Velik broj seksi SMS poruka završi na krivoj adresi, što je jako neugodno i za osobu koja šalje poruku, ali i za onu koja ju prima. Bez obzira radi li se o potpunom strancu koji dobiva tvoju poruku jer si fulala jedan broj ili je riječ o članu tvoje obitelji, biti će neugodno. Kad šalješ, budi potpuno sigurna kome šalješ.
 
Budi sigurna da mu možeš vjerovati
 
Postoje muškarci koji će nagovoriti ženu da im šalje seksi poruke, samo zato da bi ih mogli pokazivati drugima. Znamo, jadno je, ali i to se događa. Ako šalješ seksi poruke nekome, pogotovo ako je riječ o slikama, moraš biti potpuno sigurna da je riječ o tipu koji to neće podijeliti sa svima.
 
Imaj osiguranje
 
Tvoja golišava slika na njegovom mobitelu ti može prouzročiti probleme, pa se pametno osigurati. Najpametnije je da ti se na slici ne vidi lice, a još je pametnije da i ti imaš njegovu golišavu sliku, čisto zbog ravnoteže. Ako se ikad dogodi da se posvađate i sporna slika postane nešto čime te može ucjenjivati, dobro je da imaš oružje kojim mu možeš uzvratiti.