Serije koje obožavamo, ali jedva čekamo da završe

Foto: Press Foto

U SVIJETU TV-serija najgora stvar koja se može dogoditi je odugovlačenje s raspletom.

Koliko smo se puta samo zadubili u superuzbudljive nove serije i nakon nekoliko godina, i previše sezona, shvatili kako ne samo da nam više nisu uzbudljive, već i da jedva čekamo da završe.

Donosimo popis od 5 serija čiji bi nam scenaristi napokon trebali ponuditi zadnju epizodu i zadovoljavajuć rasplet.

1. "Once Upon a Time"

Zvi zlikovci već su po nekoliko puta postali dobri i vratili se na staro, a očito je da scenaristi više ni sami ne znaju koje bi likove iz bajki doveli u "Storybrook". Premda je nova sezona tek počela, mislimo kako bi stvarno bilo vrijeme da scenaristi ovu seriju privedu kraju.

2. "Pretty Little Liars"

"A" je Toby! Ili Ezra? Ili Shauna? Ili ipak Mona? Možda je Alison cijelo vrijeme i sama A? Doslovce iz epizode u epizodu redatelji nam serviraju nove zaplete i nove sumnjivce, no umjesto zabavnih i napetih epizoda s kojima je serija proživjela par prvih epizoda, sve se pretvorilo u veliku zbrku koja se gleda reda radi.

3. "Revenge"

Napeta priča u kojoj se djevojka osvećuje ljudima koji su uništili njezinog oca pretvorila se u dugačke dosadne epizode u kojoj više nismo ni sigurni navijamo li još uvijek za ogročenu Emily. Novi likovi nisu doveli nova uzbuđenja, a glavna junakinja postaje sve manje zanimljiva.

4. "The Big Bang Theory"

Koliko god obožavali likove iz ove serije, vrijeme je da scenaristi stanu sa snimanjem dok su nam još u dobrom sjećanju. Penny i Leonardu već su se nekoliko puta rastajali i ponovno mirili, Howard i Bernadette u sretnom su braku, a Amy i Sheldon i dalje u čudnoj vezi koju samo oni razumiju. Novim romansama mjesta nema, a sve fore već su nekoliko puta prožvakane pa se nadamo da će uskoro doći kraj ovoj simpatičnoj priči.

5. "Homeland"

Ima li smisla nastavljati seriju nakon što glavna uloga umre? Fanovi kažu "ne", no scenaristi kažu "svakako" te nam nude nove epizode u kojima Carrie hrabro kreće u nove pustolovine. Već znamo da tvorci ove serije imaju talenta za neočekivane zaplete i odlične zavrzlame, no hoće li publika prihvatiti "Homeland" u ovom ruhu, vidjet ćemo uskoro...