Sexy kampanju Manuel Maligec snimio u praonici rublja!

Foto: Jakov Baričić

JEDAN od najhvaljenijih i najzanimljivijih hrvatskih mladih dizajnera, Manuel Maligec, svojom je novom kolekcijom nedavno oduševio publiku na Cro-A-Porteru, a sada predstavlja sexy kampanju s Anjom Polić u glavnoj ulozi.

Zgodna brineta na fotkama Jakova Baričića nosi modele iz dizajnerove kolekcije "Waris" te ručno izrađeno kožno remenje izradio je brend Nino Edolini.

"Nadovezujući se na svoju prvu kolekciju lišenu detalja i ukrasa s jasno vidljivom strukturom materijala inspiraciju pronalazim u fotografiji Roberta Mapplethorpea koja je isto tako snažna u svojoj jednostavnosti, minimalizmu i negaciji boja. Kolekcija objedinjuje sedamnaest modela i jednu ideju o urbanoj, samosvjesnoj i hrabroj ženi. Upravo sam zato kolekciju nazvao 'Waris' prema istoimenoj autorici knjige Pustinjski cvijet", izjavio je Manuel.

Dizajner poručuje kako je sva odjeća nosiva ako imamo stav i dovoljno hrabrosti, bez obzira na situaciju: "Izričito se protivim konceptu odijevanja zbog drugih. Žena se ne odijeva kako bi nekog zavela ili privukla pažnju. Čini to samo i isključivo radi sebe."

Psst! Kampanja je snimljena na neuobičajenoj lokaciji, samposlužnoj praonici rublja Veš4Keš!