Shakira: "Rihanna je prava diva, a seksi spot s njom morao je odobriti Gerard"

Foto: Screenshot Youtube

SLAVNA pjevačica raspričala se o novopečenom prijateljstvu s Rihannom i o svom dečku Gerardu Piqueu.

Nakon što su snimile duet i seksi spot za pjesmu "Can't Remember To Forget You", Shakira i Rihanna postale su jako dobre prijateljice.
 
Kolumbijska pjevačica otkrila je britanskom The Sunu kako je slavna RiRi bila idealna za taj duet te kako je barbadoška ljepotica prava diva, ali unatoč tome i dalje stoji s obje noge na zemlji."Ona je još uvijek djevojka iz susjedstva. Često se dopisujemo, no prenatrpani rasporedi i život na dva potpuna različita geografska mjesta nam ne dopuštaju da se viđamo."
 
Shakira se raspričala i o Gerardu Piqueu, s kojim je u vezi od 2010. godine i s kojim ima jednogodišnjeg sina. Još nedavno su se pojavile glasine kako je nogometaš zabranio pjevačici da se ubuduće u njezinim spotovima pojavljuju seksi frajeri, a čini se kako je to istina.
 
"Gerard je odobrio spot s Rihannom. Pustila sam mu video kad je bio gotov i pitala je li ovo previše. No, rekao je da misli da je super i elegantan. Jako mu se svidio."
 
Također, otkrila je kako poštuje način života nogometaša i njegovu odanost klubu te kako uživa biti supruga jednog i da to ne bi mijenjala za ništa.
 
"Nadam se i da će naš sin Milan biti dio nogometnog svijeta, a ne showbusinessa", zaključila je plavokosa ljepotica.