Što!? Bivši dečko prekrasne Beyonce priznao da ju je varao!

Foto: Screenshot

PREMDA im žene diljem svijeta zavide na izgledu i slavi, mnoge su celebrity ljepotice bile prevarene.

U grupi "prevarenih celebrity ljepotica" nalaze se Eva Longoria, Kelly Brook i Halle Berry,  a čini se kako se i Lyndell Locke, bivši dečko predivne Beyonce, za vrijeme njihove veze,  nekoliko puta našao u krevetu drugih žena!

Kako je sve počelo?

Mladi par upoznao se 1993 godine u crkvi, a prvi puta su se poljubili na koncertu Briana McKnighta.

Beyonce nije željela seks prije braka

Beyonce i Lyndell ludo su se zaljubili, a zamalo su se i vjenčali:  "Kemija između nas je bila zaista snažna, no poštovao sam Beyonce i znao koliko joj je važno da čekamo. Razgovarali smo o vjenčanju. Dogovorili smo se kako ćemo se vjenčati na plaži. Jedva smo čekali da osnujemo obitelj!"

Već u mladim danima, pjevačica je bila radoholičarka

Lyndell Locke otkrio je za Sun kako je bio zaluđen slavnom ljepoticom, no kako je ona jednostavno bila previše fokusirana na posao da bi veza uspjela.

"To je bilo poput ostvarenja sna. No, ubrzo nakon izdavanja prvog singla Beyonce je postala radoholičarka fokusirana samo na karijeru. Ipak, pronalazili smo vremena za druženja i nikad nije bilo uputno koliko me voli - stalno mi je to govorila."

"Što je ona bila slavnija, ja sam se sve više osjećao kako nisam dovoljno dobar. Jedne večeri izašao sam s prijateljima i na kraju spavao s drugom ženom. U razdoblju od nekoliko godina prevario sam je 5 puta, no nisam joj to priznao sve dok nismo prekinuli."

Također je priznao je kako će uvijek žaliti zbog toga što ju je prevario s drugom ženom: "Tko bi ikad prevario ženu koja je toliko lijepa kao Beyonce? Ipak, ja sam muškarac. No to će me zauvijek progoniti!"