Što ćemo kupiti sutra u MAC-u? Omiljeni proizvodi Index Rouge cura!

Foto: MAC, Privatne Fotografije, Ilustracija Index

PRVI MAC dućan u Hrvatskoj otvara se u petak, u Preobraženskoj ulici u Zagrebu (na Cvjetnom trgu).

Ako još niste isprobale proizvode ovog popularnog branda, a volite čitati preporuke drugih cura, donosimo popise omiljene MAC šminke cura iz redakcije Index Rougea te zagrebačke vizažistice Romane Tralić!

Naša kolumnistica Andrea Andrassy, koja stoji iza "Dnevnika gradske cure" kaže: "Od MAC-a koristim dosta stvari - volim njihova sjenila jer dolaze u puno boja i stvarno su postojana, koristim i Cream base rumenila koja se mogu stavljati i na usne, ail ipak su mi najdraže MAC-ove četkice. Duo fibre 187 mi je odlična i za podlogu, i za rumenilo, a 217 za postizanje smokey-eye efekta."

Dina Plevnik, glavna urednica Index Rougea otkriva svoje favorite: "Već sam godinama vjerna ruževima branda MAC koji zaista imaju najbolju teksturu i nevjerojatan spektar boja. Na svakom putovanju isprobam i neku novu nijansu, a uvijek se vraćam boji Angel - savršenoj ružičastoj nijansi koja nije prenapadna. Kad su žarki ruževi u pitanju obožavam crveno/narančasti Lady Danger i tamnu fuksiju u boji Girl About Town. Omiljena maskara mi je Haute and Naughty, a veselim se što ću napokon isprobati "MAC Studio Face and Body Foundation", laganu podlogu koju navodno koriste i celebrity cure kako bi postigle blistav i savršen ten."

Ena Domić, zamjenica glavne urednice veseli se što će obnoviti kozmetičku torbicu sljedećim novitetima: "Ono po što ću svakako skoknuti u MAC je njihovo Pro Longwear rumenilo, u boji Fleeting Romance. Ono doista daje prirodni izgled obrazima i odlično izgleda na fotkama, a i dugo traje, što je svakako velika prednost. Nadam se da ću pronaći i Keepsakes Plum paletu od 8 sjenila za oči, od roze do boje šljive, koja će odlično naglasiti moje smeđe oči. Jako me zanima i kolekcija Viva glam, čije je zaštitno lice ovaj put Miley Cyrus!"



Marta Jevtić, Indexova novinarka ima više favorita:
"Imam nekoliko favorita kojima se redovito vraćam, a na prvom mjestu je Matchmaster SPF 15 Foundation - najbolji puder za mješovitu kožu.  Od ruževa, u torbici uvijek imam dvije opcije: Ruby Woo, savršenu crvenu nijansu koju sam jako dugo tražila i Creme D'nude, divnu bež boju koju često upotpunim Plushglass Wildly Lush sjajilom. Obožavam i njihova sjenila, pogotovo mi je draga Cool Neutral paleta sa 15 divnih nijansi."



Romana Tralić, sve popularnija zagrebačka vizažistica, preporučuje: "Kad je MAC u pitanju, postoje 2 proizvoda od kojih se ne odvajam i koje bi svakako preporučila. To su puder Studio fix fluid i predivan mat ruž u boji Velvet Teddy."