Što muškarci stvarno žele? Stručnjak za veze Kevin Carr ima odgovor!

Foto: Hackett

MUŠKARCI ne znaju što žene žele, ali ni nama nije baš bajno kad pokušavamo prodrijeti u njihov um. Stručnjak za veze Kevin Carr zna koje su to kvalitete koje se muškarcima najviše sviđaju kod žena.

Iskrenost
 
Žene koje glumataju i ne znaju što žele možda su privlačne nezrelim muškarcima, ali oni pravi žele ženu koja zna što želi i nije ju sram reći upravo to, tvrdi Kevin. Iskreni pristup zlata vrijedi, a svaki će muškarac znati cijeniti takvu ženu.

Povjerenje
 
Nije stvar u tome da on želi vjerovati nama, iako je i to na popisu, ali ono što najviše želi je znati da ima naše povjerenje. Znati da nećemo sumnjati da nas vara i biti ljubomorne znači da vjerujemo u njega, a to mu puno znači.
 
Ženska ruka
 
Kevin kaže da muškarci ne traže ženu koja će hodati s pregačom po cijele dane, ali definitivno traže osobu koja kuću zna pretvoriti u dom. Stvar je u sigurnosti koju osjeća kada je s nama, a siguran i topao dom su na vrhu muških i ženskih prioriteta.
 
Potpora
 
Njegovi ludi snovi možda se većini čine sasvim neostvarivima, ali najvažnije mu je da pored sebe ima ženu koja ga podržava. Ako osjeti da ima našu podršku, to će mu dati snage da stvarno pokuša ostvariti svoje snove. 
 
Čvrsto tlo
 
Svaki muškarac sanja o ženi koja može letjeti s njim, ali i povući ga natrag na tlo kada je vrijeme da se uozbilji, tvrdi Kevin. Žena koja zna kombinirati i jedno i drugo, idealna je za većinu.