Što nam to spremaju cure? Britney i Iggy snimaju spot u stilu slavnih 80-ih!

Foto: JLP

CURE su se opasno bacile na posao.

Kada su u pitanju dueti, ovo je svakako jedan koji nestrpljivo isčekujemo. Radi se o zajedničkoj suradnji slavne reperice Iggy Azaleae i još poznatije pop princeze Britney Spears.
 
A posljednje fotke otkrivaju kako su se cure opasno primile posla te posljednjih dana snimaju spot za zajedničku pjesmu. Po onome što smo uspjeli vidjeti, tema su slavne 80-te: velike naočale, naušnice, traperice i traper prsluci te leopard topići, kojim je Britney pokazala kako u posljednje vrijeme baš i nije imala vremena za teretanu.
 
 
Cure su se i provozale u džipu i crvenom kabrioletu, a o čemu će pjevati, još uvijek je tajna. Nekako pretpostavljamo da će se raditi o novoj ženskoj himni, za nadolazeće ljetne partyje, ali nećemo brzati.
 
"Kad je Iggy snimila pjesmu Fancy, bila sam kao dijete u dućanu sa slatkišima. Volim Iggy, volim taj spot i želim raditi s njom. Tjedan dana poslije, menadžer mi je javio kako je čuo da je ona moj veliki fan. I tako smo se povezale", otkrila je Britney Spears u nedavnom intervjuu.
 
Samo naprijed, cure. Jedva čekamo pjesmu i spot!