Što ponijeti na romantični vikend?

Foto: Lisca, Victoria's Secret, Asos, Batiste, Press Foto, Ilustracija Index

NAPOKON je stigao vikend i tvoj te dečko odlučio iznenaditi romantičnim vikendom, no ti ne znaš što spakirati pa pokušavaš pola ormara strpati u kofer?

Bez obzira na to idete li na more, u toplice ili jednostavno u obližnju vikendicu, neke je stvari uvijek dobro ponijeti sa sobom na romantično druženje kako bi svaki trenutak bio čaroban.

1. Suhi šampon

Romantični vikend stvoren je za uživanje pa se potrudi da svoju beauty rutinu olakšaš malim trikovima. Suhi šampon pomoći će da kosa uvijek izgleda čisto te bude zanosno mirisna, a uz to ćeš dobiti i dodatni volumen!

2. Romantična, no udobna haljina

Zaboravi na tajice i trenirku - na dva kratka dana možeš izgledati poput zvijezde i istovremeno se osjećati udobno. Ponesi udobne lepršave haljinice te ih upotpuni traper jaknicom za večernje šetnje.

3. Omiljena knjiga

Romantičan vikend uključuje i nekoliko sati "odmora". Ponesi svoju omiljenu knjigu ili časopise i uživaj u svježem zraku.

4. Badić, ručnik i krema za sunčanje

Sigurni smo da ćeš ovaj vikend uspjeti uloviti barem malo sunca pa nemoj zaboraviti svoj najbolji badić, lijep ručnik i - obavezni zaštitni faktor!

5. Lijepo donje rublje i slatka pidžama ili spavaćica

Vikend s dragim prava je prilika da isprobaš zgodne nove artikle iz ladice s donjim rubljem!

6. Prostrana torba

Nemoj se ni zamarati s malim, trendi torbicama koje nosiš po gradu. Ponesi lijepu veliku torbu u koju će stati sve što ti treba za piknik, bazen ili plažu.

Pssst! Zanosne komade za najljepši vikend možete pronaći u najnovijoj kolekciji branda Lisca! Ručnik - 160 kn komad, torba 185 kn, badić - gornji dio 282 kn, donji dio 160 kn.