Što znači pijano "Volim te"

Foto: Screenshot Youtube

IN vino veritas...ili ova izjava u ovom slučaju ipak ne stoji?

Dakle, dogodilo se. Izlazite neko vrijeme, izašli ste i ovog vikenda. Oboje ste popili koju čašicu više. On, možda i previše. Očekujete da iz njega izleti sve i svašta, ali ne i ''Volim te''. I to po prvi put.
 
Da li se ova izjava može vrednovati kao iskrena? Teško je reći. Alkohol pogađa frajere na razne načine. S jedne strane, usporava funkcije prednjeg režnja, one koje kontroliraju sposobnosti procjene i inhibiciju, zbog čega je moguće da vam je rekao ono što doista osjeća, ali se trijezan nije usudio izreći. No s druge strane, alkohol na frajere djeluje i seksualno motivirajuće pa je moguće da je njegova izjava samo podsvjesni pokušaj da vam se uvuče u gaćice.
 
Kako do istine?
 
1. Razmislite da li želite da odgovor na pitanje bude potvrdan. Ako želite, čitajte dalje. Ako ne želite, smatrajte to pijanim frfljanjem i pravite se da se nikada nije dogodilo.
 
2. Pitajte ga da li se sjeća što vam je rekao. Pitajte ga osobno, putem poruke ili telefonom. Ako vam samo prizna da je to rekao, ali promijeni temu razgovora, čitajte dalje...
 
3. Direktno ga pitajte da li je mislio ono što je rekao i inzistirajte na odgovoru. Koliko god vam se to činilo glupo, nije vam to palo na pamet iz vedra neba. Riječi su izašle iz njegovih usta što vam daje apsolutno pravo da ga pitate da li je to doista i mislio.
 
Izvor: Cosmopolitan