Stručni sud Cro-A-Portera mlade manekenske nade potražio i u Rijeci!

Foto: Press Foto

Ultîme model search tamo je postavio svoju bazu i dva dana tražio nova lica koja će zablistati na pisti Cro-A-Portera.

Ovaj put žiriju su se pridružila čak tri mlada dizajnera, Tatjana Pantoš, Anja Stehlik i Manuel Maligec, a u ulozi voditeljice našla se Ecija Ivušić.

Članovi žirija, manekenka Iris Rajčić, frizer Nikola Blažinić, fotografi Goran Matijašec i Danijel Galić, dizajner Manuel Maligec, PR managerica Jasmina Kapetanović, novinarka Cro-A-Porter TV-a Magdalena Balenović i stilistica Slađana Divjak, na čelu s Viktorom Dragom, bili su jako zadovoljni prijavljenim kandidatima te je bilo vrlo teško izabrati samo 20 finalista.

"Jako sam zadovoljan kako se projekt odvija.Ultîme model search je osmišljen kako bismo osvježili modnu scenu i pronašli nova lica i to je upravo ono što se događa. Svaki grad nam donosi neku novu energiju i neke nove modne nade. Oduševljeni smo interesom koji ovaj projekt izaziva u svakom gradu, kandidati su jako zadovoljni i dobivamo jako pozitivne komentare od njih. Oduševljeni su tretmanom koji dobivaju od našeg tima i puno su toga naučili na ovim pripremama.“ izjavio je Viktor Drago, umjetnički direktor Cro-A-Portera.