Stvari koje ti neće pomoći preboljeti prekid

Foto: Screenshot Youtube

PREKID je sam po sebi teška stvar, koju ne treba dodatno otežavati.
 
1. Prejedanje
 
Malo čokolade i čipsa neće napraviti toliku štetu, kao serviranje istog za sva 3 obroka u danu. No, ako već negdje moraš ispucati svoj bijes, neka to bude na nekoj novoj spravi u teretani, a ne u frižideru, jer ćeš se tako osjećati još gore.
 
2. Plakanje
 
Gotovo svaki prekid prate suze, nekoliko dana ili čak tjedana. No, nemoj dopustiti da tuga postane  stalni dio tvoje osobnosti. Nema smisla upropaštavati maskaru, zbog "frajera" koji se nije znao brinuti o tebi.
 
3. Zatvaranje
 
Nakon što nam netko slomi srce, ljudski je zatvoriti se u sebe, ali pritom mislimo na neko kraće vrijeme, a ne na tjedne provedene s isključenim mobitelom i glavom u jastuku. Upravo u ovakvim trenucima ti trebaju prijatelji više nego ikad. Uostalom, kako misliš upoznati nekog novog?
 
4. Stalkanje
 
Ne mislimo na čučanje iza grma u njegovom dvorištu, već na ono na društvenim mrežama. Gdje je, s kim je, ima li novu curu, nedostaješ li mu. Da mu nedostaješ, nazvao bi te. Zato, učini si uslugu i nemoj se na ovaj način zadržavati u prošlosti.
 
5. Osveta
 
Možda misliš da će ti ona dati neko zadovoljstvo, možda i hoće, ali samo ono kratkotrajno, a onda ćeš se vratiti na staro. I osjećati još jadnije.