Stvari na koje moraš paziti prilikom online kupnje make upa

NA internetu se danas može naći zaista mnogo povoljnih stvari, a kad govorimo o razvikanim brandovima šminke - razlike u cijeni mogu biti zaista velike. Ipak, mnoge cure boje se kupovine preko interneta jer ne vjeruju u kupovinu " na neviđeno" i boje se lažnjaka. Donosimo ti nekoliko savjeta koji će ti pomoći pri online kupovini kozmetičkih preparata.

1. Napravi istraživanje

Prije no što se odvažiš na kupnju - napravi temeljito istraživanje. Na službenim stranicama svih proizvođača možeš naći detaljne opise proizvoda - od tekstura do boje, pa pažljivo izaberi proizvode koji odgovaraju tvom tipu i boji kože.

2. Odluči se za "best sellere"

Proizvodi koji na sebi imaju oznaku "best seller" osvojili su tu titulu s pravom, pa im posveti posebnu pozornost. Ovaj savjet posebno je važan kada se radi o maskarama, puderima i kremama za lice, koje je teško dobro izabrati čak i u parfumeriji.

3. Potraži pouzdane prodavače

Koliko god primamljivo izgledale cijene kod ponuđača s malim asortimanom, veća je šansa da ćeš dobru kupovinu obaviti sa stranica prodavača koji svakodnevno odlično posluju.

4. Nemoj kupovati rabljeno


Kupovanje rabljene šminke ne dolazi u obzir pa potraži oznaku MIB, odnosno "mint in box", što znači da proizvod nije otvaran.

5. Pročitaj komentare

Izdvoji nekoliko minuta i pročitaj komentare za svakog prodavača. Zadovoljni kupci uvijek ostavljaju pozitivne komentare, no isto vrijedi i za nezadovoljne mušterije.