Stvorena za neuspjeh u ljubavi? Jesi li jedna od ovih žena?

Foto: Salvatore Ferragamo

NEKE žene imaju sreće u ljubavi. Neke nemaju. Stvar je poprilično jednostavna i za jedne i za druge, ali najčešće upravo  ove koje nikako ne mogu pronaći dečka nemaju pojma u čemu je problem. Istraživanja pokazuju da postoje tipovi žena koje se uvijek muče kada je u pitanju ljubav. Pripadaš li nekom od ovih tipova?
 
Uvijek na drugom mjestu
 
Žena koja se toliko trudi ugoditi svima oko sebe da je uvijek na drugom mjestu. Muškarci ne vole ovakve žene jer imaju osjećaj da nema nikakvog izazova u cijeloj priči. Žena koja nastoji ugoditi svakoj želji svog muškarca misli da radi dobru stvar, a zapravo ga gubi.
 
U potrazi za srodnom dušom
 
Žena koja idealizira ljubav i očekuje da sve bude kao u filmu vrlo će često nailaziti na razočaranje. Svaku će manu potencijalnog dečka pretvoriti u veliki problem zbog kojeg ne mogu biti zajedno, i baciti se na potragu za nekim drugim.
 
Kraljica drame
 
Žena koja od muhe radi slona nikada nije privlačna muškarcima, pogotovo ne onima koji žele normalnu, stabilnu vezu. Ovakve žene su često i ljubomorne, a dramatiziranje je samo način da privuku pozornost na sebe.
 
Druga majka
 
Kaže se da svaki muškarac u ženi traži svoju majku, što je možda istina u nekom segmentu, ali muškarci definitivno ne žele biti u vezi sa ženom s kojom se osjećaju kao da još uvijek žive s mamom. Konstantno prigovaranje i tretiranje muškarca kao da im je sin čini ovakve žene poprilično nepoželjnima za vezu.