Susret s bivšim: Kako ga preživjeti?

Foto: Screenshot Youtube

ZNAŠ da će se dogoditi kad-tad, možda čak i misliš da si potpuno spremna na prvi susret s bivšim nakon prekida, ali u većini je slučajeva taj prvi susret poprilično nespretan i čudan. Evo kako ga preživjeti bez puno stresa i blamaže.
 
Ne moraš ga sresti
 
Uvijek imaj na umu da je sasvim u redu ignorirati bivšeg ako ga vidiš i ako pomisliš da nisi spremna na susret. Ako ga možeš izbjeći i misliš da bi to bila najbolja opcija, napravi to bez previše razmišljanja. Ne duguješ mu ništa.
 
Nemoj se previše truditi
 
Budi normalna i nemoj pokušavati naglasiti koliko ti je dobro otkad niste zajedno. Kratko popričaj s njim, saslušaj što ima za reći i kreni dalje. Ako se zadržiš predugo, mislit će da ti jako nedostaje, što vjerojatno ne želiš.
 
Budi ljubazna
 
Ako je s novom curom, budi srdačna i normalna - nemoj biti bezobrazna i pokazati da ti ona smeta, ali nemoj ni glumiti da si oduševljena njenom pojavom jer će svi znati da nisi.
 
Otiđi prva
 
Najbolje je ako ti iniciraš odlazak i kažeš da nekamo žuriš, jer ćeš tako djelovati kao da si preboljela prekid, čak i ako bi najradije zaplakala zbog susreta.