Sve se može kad se hoće: Kako preboljeti onoga s kojim ne možeš biti?

Foto: Screenshot Youtube

KAD iz nekog razloga ne možemo biti s onima zbog kojih imamo leptiriće u trbuhu, vrijeme je da ih izbacimo od tamo.

1. Razlog
 
Jedan od prvih koraka je da si priznaš zašto ne možete biti zajedno, a uvijek postoji razlog. Što ga prije prihvatiš, to bolje.
 
2. Kraj komunikacije
 
Prva točka za sobom povlači ovu drugu - želiš li ga uspješno preboljeti, moraš prekinuti svaku komunikaciju, čak i kad se on prvi javi, jer obična poruka pokreće cijeli monolog. Nitko ne kaže da je to lak način, ali je učinkovit u 100 posto slučajeva.
 
3. Uzrujanost
 
Daj si vremena za tugovanje i izbacivanje svih emocija iz sebe, jer će to pojednostaviti cijeli proces zaboravljanja na njega. Također, prijatelji i razgovor su tu najbolje terapije i to je sasvim normalna stvar. Novi frajer? Loša ideja u ovom trenutku.
 
4. Nešto novo
 
Zvuči kao klišej, ali na takve dane treba se zaokupiti raznim aktivnostima. To može biti i posao, ali treba se i zabaviti. Novi hobi zvuči kao sjajna ideja, koja vrlo često ne košta apsolutno ništa.
 
5. Osjećaji
 
Pokušaj učiniti nešto konstruktivno sa svojim osjećajima. Bez obzira koja je tvoja strast, u svakom poslu možeš napraviti nešto dobro iz lošeg stanja, iako tu svakako najbolje prolazi kreativci pa tako nastaju odlične kolumne, pjesme, slike i slično.