Sve što trebaš znati o ugradnji umjetnih trepavica

Foto: Dior

EKSTENZIJE nisu nimalo jeftine, ali vrijede svakog novčića...

Želite li zavodljive, duge i naglašene trepavice, najbolji je izbor otići na ugradnju umjetnih trepavica i prepustiti se stručnjacima koji znaju svoj posao. Vodite računa da idete na uredno i provjereno mjesto - ne želite riskirati nekakvu infekciju koja će vam na sto načina zakomplicirati život.

Ekstenzije bi trebale odgovarati vašim prirodnim trepavicama, po duljini, debljini i uvijenosti. Ako po bilo kojoj od ove 3 značajke budu različite, izgledat će neprirodno i neuredno, a vjerujte nam da to nije izgled koji želite postići.

Trepavice bi trebale biti zalijepljene za vaše trepavice, a na za vaš kapak, a ljepilo ni slučajno ne bi smjelo ostati vidljivo.

Ugrađene trepavice će vam trajati koliko traje i normalni ciklus vaših prirodnih trepavica, a to je otprilike 6 tjedana. No normalno je da će neke ispasti ranije od ostalih. Najbolje bi bilo da nakon dva tjedna odete na popravak ako je potrebno.

24 sata nakon ugradnje umjetnih trepavica izbjegavajte vodu i ni slučajno trepavice nemojte sami čupati. Ako ih više ne želite ili ih je većina ispala, posjetite salon gdje ste ih ugradili i neka vam ih oni uklone.

Dok imate ugrađene umjetne trepavice, nemojte koristiti odstranjivače make-upa na uljnoj bazi jer oni mogu razgraditi ljepilo.

 

Izvor: Cosmopolitan.hr